Over ons

Over ons

Over rreac04 - [re'ak nul vier]

rreac04 - alles met kleine letters geschreven - staat voor reactie, actie en architectuur. 

Sinds 2006 creëren wij paradijselijke buitenruimten. Daarnaast bouwen we aan een vertrouwensband met ieder die kiest voor onze groene vingers. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen en vakkennis zijn voor ons van groot belang, kwaliteiten die voor onze klanten een wereld van verschil betekenen. Geen wonder dus, dat onze voorkeur uitgaat naar een langetermijnvisie en een dito samenwerking. 

Wij leggen tuinen aan met respect voor natuur en milieu. Onze focus ligt op duurzaamheid en onderhoudsgemak. Zo verkiezen we hergebruik van materialen en kiezen we zo veel mogelijk voor inheemse planten en bloemen om uw tuin aan te leggen.

Wilt u graag meer weten over een tuinontwerp, -aanleg of
-onderhoud
van een natuurtuin? Wij bieden u met veel plezier en vakkennis onze diensten aan.

Wat is een prairietuin?

Onze passie en voorliefde ligt bij de prairietuin. Een tuin waarbij een mix van bloeiende vaste planten, siergrassen en eventueel bloembollen het hele jaar door voor spektakel zorgen. Het is een milieuvriendelijk en kleurrijk stukje paradijs waar u het hele jaar door van kan genieten.

Klinkt een milieu- en onderhoudsvriendelijk stukje paradijs als iets voor u? U kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie of voor een ontwerp.

Creativiteit als visitekaartje

Droomt u van een tuin met weinig onderhoud? Speelruimte voor de kinderen? Een rustige plek om te lezen en te soezen? Of wilt u een bijzonder tuinelement voluit tot zijn recht laten komen? Wij bedenken met veel plezier een creatieve, elegante en duurzame oplossing!

Neem contact op

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

in de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op