Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Gemakkelijk in onderhoud

Onze eigen ontwerpen bevatten altijd een stuk prairie. Deze is relatief arm aan onderhoud. Ook omdat we bewust kiezen voor eenvoud in combinatie met een uitvoerige plantlijst is die makkelijk te onderhouden. Achteraf heeft u dus weinig werk aan uw tuin. Eén groot onderhoud per jaar en doorgaans eens de plantvakken zijn dichtgegroeid een paar minuten per maand.. 

Plantkennis blijft wel een noodzaak. We bezorgen onze klanten die een prairieborder hebben dan ook een uitvoerige uitleg en lijst hoe deze verder zelf te onderhouden. Als je dat toch niet ziet zitten komen we graag vertoeven in de tuin om hem steeds op en top te houden.

Nazorg

Persoonlijke nazorg is even belangrijk dan het uitgevoerde werk. Na het uitvoeren van de werken is het de bedoeling dat uw tuin verder groeit naar het beoogde resultaat en dat u vooral kan genieten. Bij de aanleg van onze eigen ontwerpen trachten we het onderhoud steeds tot het minimum te herleiden.

Als u dit zelf wil uitvoeren kan dit zeker. We houden hier dan vooraf ook rekening mee bij het ontwerp. Uiteraard is alles in samenspraak mogelijk.

Praktisch

Wij scheren, snoeien en vormen uw hagen en struiken. We maaienbemesten en/of verluchten uw gazon, zowel grote als kleine oppervlaktes. Daarnaast maken we borders of plantvakken onkruidvrij en kunnen we ze indien gewenst langdurig behandelen. Ook voor het snoeien of vellen van bomen kan u bij ons terecht. We behandelen ook uw verhardingen of houtwerk tegen groenaanslag. 

Contacteer ons

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

in de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op