Tuinontwerp

Tuinontwerp

Wat zijn uw wensen?

Uw tuin aanleggen vraagt om een gesprek vooraf. We willen heel graag klaar en duidelijk weten waar u belang aan hecht en wat u graag voelt, ziet en ruikt in de tuin. Werkt u graag zelf in de tuin? Houden we rekening met spelende kinderen? Misschien hebt u liever een schaduwplek? Of misschien wel een waterpartij? Al eens gedacht aan een boomhut? Onze ontwerpen en uitvoeringen zijn dan ook afgestemd op uw noden.

We gaan praktisch te werk. Na het gesprek zal u een ruime schatting krijgen van de werken. We meten heel de tuin op, inclusief de hoogteverschillen. Afhankelijk van de omvang van de tuin en de werken kan dit mee in de prijs van de aanleg zitten. Dan zal er een offerte gemaakt worden waarbij u heel duidelijk, eventueel in verschillende fases de uitvoering zal kunnen volgen.

Natuurtuin

Met een natuurlijke tuin of een prairietuin kan u het hele jaar door genieten van uw onderhoudsvriendelijke, kleurrijke en ecologische tuin. Een prairietuin is droogtebestendig, deze planten hebben diepe wortels en zijn echte overlevers.

Naservice

Na de aanleg ontvangt u automatisch nog onderhoudstips. Want onze passie ligt bij het gevoel, de kleuren en geuren van uw tuin.

De aanleg van de tuin is uiteraard belangrijk maar de naservice hierbij eveneens. We komen dan ook heel graag binnen vijf of zelfs tien jaar nog steeds bij u in de tuin om mee te mogen genieten.

Contacteer ons

Onze prairietuin te Aartselaar

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

in de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Neem contact op